Aviso legal

El Capítol de la Catedral de Girona en la seva condició de titular i responsable d’aquest espai web, en compliment amb l’establert en el article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general:

El Capítol de la Catedral de Girona està domiciliat a la Plaça de la Catedral, fiscalment indentificada amb el número R1700103C.

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a aquest espai web o a la informació o als productes i serveis que s’ofereixen, els usuaris poden dirigir-se a la següent direcció:

 

Capítol de la Catedral de Girona
Plaça de la Catedral s/n
visites@catedraldegirona.org

 

Condiciones de uso

La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:
La publicació digital del Capítol de la Catedral de Girona té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a la companyia i als productes i serveis que s’ofereixen.
El Capítol de la Catedral de Girona es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ.

El Capítol de la Catedral de Girona no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital.

El Capítol de la Catedral de Girona no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.

El Capítol de la Catedral de Girona no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

El Capítol de la Catedral de Girona és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel•lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta companyia, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes pel Capítol de la Catedral de Girona . Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit del Capítol de la Catedral de Girona .

El Capítol de la Catedral de Girona respectarà escrupulosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El correu electrònic no es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de presentació de reclamacions. Per aquest fi caldrà dirigir-se al servei d’atenció al client del Capítol de la Catedral de Girona que indicarà en cada cas els punts a seguir.

Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, suggerències o idees, es considerarà cedida al Capítol de la Catedral de Girona de manera gratuïta. No envieu, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat del Capítol de la Catedral de Girona són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals pel Capítol de la Catedral de Girona. Apareixen en aquesta publicació digital a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol•licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

ES